Installera laddstolpe Uddevalla – Ljungskile | El-Väst

Vi installerar laddboxar och laddstolpar i Uddevalla och Ljungskile

Installera laddstolpe Uddevalla & Ljungskile

Är det dags att installera laddstolpe i Uddevalla, Ljungskile eller Trestad? Då är du välkommen att vända dig till oss på EL-Väst. Vi är ett företag med behöriga elektriker som har erfarenhet av att installera elbilsladdning åt privatpersoner, företag och fastighetsägare runt om i vårt område. Vi utför installationer av laddboxar och utför service på befintliga laddplatser.

Allt fler väljer att köra elektrifierat på våra vägar och försäljningen av eldrivna fordon ökar markant. För att möta det växande behovet av att enkelt kunna ladda sitt fordon i hemmet, på publika platser eller vid arbetet så hjälper vi kunder med att installera laddstolpar i Uddevalla med omnejd.

Genomtänkta helhetslösningar för elbilsladdning

Med vår expertis inom elbranschen hjälper vi dig som kund med att välja rätt laddstation för just dina behov. Vi arbetar med helhetslösningar och utför allt från själva beställningen av laddboxen till att bilen är redo att plugga in.

Gäller det ett större projekt med många laddstolpar för till exempel en bostadsrättsförening, en offentlig verksamhet eller en handelsplats så är vi gärna med för att tillföra idéer och förslag redan under projekteringsfasen.

Vi installerar laddboxar från Charge Amps, en svensk leverantör som står för användarvänliga, innovativa och smarta lösningar.

Skattereduktion för grön teknik

Elbilsladdning och laddstolpar räknas som grön teknik och som privatperson kan du få ett skatteavdrag på 50% av kostnaden för material och arbete upp till upp till 50.000 kr. När installationen är slutförd hjälper vi dig med din ansökan och drar av beloppet direkt på fakturan. Vill du läsa mer om vilka villkor som behöver uppfyllas så kan du göra det på Skatteverket.se.

Det finns också olika typer av investeringsstöd att söka för bostadsrättsföreningar och företag som vill investera i elbilsladdning och laddstolpar. Fråga oss så berättar vi gärna mer kring detta.

Kontakta oss på EL-Väst för att installera laddstolpe i Uddevalla med omnejd

Vill du också vara med och utveckla ett hållbart och klimatvänligt samhälle? Kontakta oss om du vill veta mer, få en offert eller boka en installation av laddstolpe i Uddevalla.

Vi installerar laddutrustning från Charge Amps i Uddevalla & Ljungskile
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien